Wanneer

Organisaties: Laten we afstemmen.

Open inschrijving: Schrijf je nu in.

SpeedMBA online: Meer informatie.

Waar

Organisaties: af te stemmen locatie.

Open inschrijving: Amsterdam. Er zijn verschillende plekken afhankelijk van groepsgrootte.

Prijs van de cursus

€ 395 per persoon exclusief BTW. Bij vergelijking met andere cursussen (doen!) zal je zien dat SpeedMBA goedkoper, vollediger en meer is.

de trainer – dr. Machiel Emmering

Studeerde economie en bedrijfskunde, promoveerde bij Nyenrode. Werkte voor De Nederlandsche Bank, Nyenrode, Sara Lee, Philips en Innopay. Sinds 2007 zzp’er, met opdrachten voor o.a. ING, Economische Zaken, MasterCard, eBay en Heerema. Publiceert artikelen en boeken.

Cursus bedrijfskunde Machiel Emmering
Iets over mijn stijl. Ik ben informeel en bij voorkeur vrij direct. Ik heb een mooi pak, maar draag het pakweg nooit. Hartstikke “done” sinds Steve Jobs en Googlejongens Page en Brin, maar niet overal. Ik richt me graag op inhoud en (nut van) te verrichten werk, met als het even kan no-nonsense en vrolijke interacties. Klanten voor wie traditionele zakelijke conventies geen must zijn vinden dat fijn. Meer achtergrond? Zie LinkedIn voor CV en recommendations.

Doorzie hoe IEDER bedrijf werkt. Versterk je grip en succes. Krijg vele verbeterideeën.

Management training

Liever in je eigen tijd SpeedMBA volgen?

Goed nieuws! De online versie van SpeedMBA is live! Leer alles van business in je eigen tijd, wanneer jij wilt, waar je wilt, voor een ultra-lage prijs. Voor meer informatie ga je naar www.10dollar.mba.

Share This